Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Raktározási eszközök képes leírás - logisztika.tlap.hu
részletek »

Raktározási eszközök - logisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: logisztika.tlap.hu » Raktározási eszközök
Keresés
Találatok száma - 54 db
Alkmar polcrendszerek

Alkmar polcrendszerek

Alkmar polcrendszerek: Ön egy fiatal, ám dinamikusan fejlődő cég honlapját látogatta meg. Az Alkmár 2000 Kft. a millennium évében alakult, sokéves egyéni vállalkozói múltat követően. Az Alapító, szakmai háttere kedvező lehetőséget teremt a legkülönfélébb piaci igények magas szintű, gyors kielégítésére is. Őszintén hiszünk abban, hogy bizalmát elnyerve, hosszú távú kapcsolatot építhetünk ki egymás között, amely során megfelelő megoldást kínálhatjuk Önnek, bármilyen raktártechnikában felmerülő kérdéssel kapcsolatban. 1163 Budapest Kövirózsa u. 5. (Soós Rt telephelye) Mobil: 06-20-323-8556 Tele fon/fax: 222-2698 E-mail: alkmar@salgopo lc.hu Honlap: www.salgopolc.hu Ha raktártechnika, vagy irattárolás területén előkészítésre, megoldásra váró feladattal találkozik, keressen, hogy segíthessünk.

Alu-Logic Kft. - Alumínium Dobozok

Alu-Logic Kft. - Alumínium Dobozok

Tartós és könnyű alumínium dobozok és raklapok, kiváló biztonsággal és gazdaságos használattal, minden szükséges jellemzővel a legkülönbözőbb logisztikai feladatok teljesítésére a gyártás során, raktározásban, valamint a szárazföldi-, tengeri-, és légi szállításban. Az Alu-Logic olyan egyedi háttérrel rendelkezik, amely alkalmassá teszi arra, hogy ennek a magas igényszintű iparágnak új termékeket készítsen. Ipari és általános használatra készült termékek, széleskörű felhasználási lehetőségekkel, mint pl.: gyártás, csomagolás, tárolás &szállítás, rendszerezés vagy megóvás.

Alubox webáruház

Alubox webáruház

Alumínium dobozaink számos okból a legjobb megoldással szolgálnak gyártási, csomagolási, tárolási, szállítási, rendszerezési és megóvási felhasználói területeken, mint tárolási vagy szállítási megoldások. Jól átgondolt szerkezet ? a funkcionalitás és megbízhatóság adják alumínium dobozaink lényegét, melyek széles körű alkalmazási követelményeknek felelnek meg a különböző iparágakban. Az Alu-Logic alumínium dobozok és alumínium ládák tartós teljesítményt és jó megtérülést biztosítanak a szállítási- és tárolási feladatokban a legkülönbözőbb alkalmazásokra az ipari-, kereskedelmi-, védelmi-, állami és a magánszektorban. Alumínium dobozaink és alumínium ládáink széles körben megoldást kínálnak a tárolási és szállítási feladatokra: ?Katonai box ?Pharma box ?Offshore box ?Office box - archiváló doboz ?Alumínium láda ?Univerzális tároló- és szállító dobozok ?Alumínium dobozok otthoni használatra Egy sor további hasznos kiegészítő áll rendelkezésre, melyek a dobozt komplett csomagolási- és szállítási megoldássá egészítik ki.

beszerzes.hu

beszerzes.hu

A beszerzés.hu küldetése a hazai beszerzők online közösségének felépítése, a beszerzési kultúra fejlesztése egy professzionális, magas szakmai nívójú információs portál segítségével. Az oldalon egyedülálló beszerzési tudástár található tanulmányokkal, áradatbázisokkal, beszerzési hírekkel, beszerzési naptárral. A portál kitűnő lehetőséget nyújt közép- és nagyvállalatok elérésében egy olyan felületen, ahol valóban a beszerzési oldal képviselői, tehát a beszállítói döntések meghozói jelennek meg látogatóként, napi szinten. A Beszerzes.hu szervezi meg rendszeresen a Beszerzői Bár-t mely az ország egyik legnagyobb létszámú beszerzési eseménye.

Bizerba - Logisztikai címkék

Bizerba - Logisztikai címkék

A Bizerba címkék és papírok tájékoztatnak, díszítenek, tájékoztatnak vagy akár a termék nem megfelelő kezelésére is figyelmeztetnek. Papírjaink és címkéink teljesen egyedivé tehetők, így cégének arculatához illeszthetők. A mindennapos tartós terhelésre tervezett nyomtatóműveknek a rendkívüli igénybevétel miatt a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelniük. Bizerba P E termopapír és termofólia, hagyományos vellum- és simított papír, fóliázott papírtermékek is részei a kínálatnak, ezek mindegyike lehet különböző négyzetmétersúlyú és készülhet ragasztó nélküli sávval is. A termoréteggel ellátott PP-fólia is szerepel a termékkínálatunkban. Ezek a Bizerba fóliák ott célszerűek, ahol különös követelmény a nagy szakítószilárdság vagy a környezeti hatásokkal szembeni erős ellenálló-képesség, illetve a műanyag csomagolóanyag-hulladék újrahasznosítása miatt fontos az anyagtisztaság.

BT targoncák

BT targoncák

Vállalatunk célja, hogy elsőrangú választás lehetőségét tudjuk biztosítani az anyagmozgatás területén megoldásokat kereső vállalatok részére. Ezen kívül széleskörű elismertséget szeretnénk kivívni innovatív termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, valamint a társadalom iránti tiszteletünkkel. Partnereinkkel való kapcsolataink a bizalomra és magabiztosságra épülnek, melyet kiváló termékeink és szolgáltatásaink révén érhetnek el, melyek igazi hozzáadott értéket jelentenek Partnereink üzleti értékéhez. Mi tiszteljük munkatársaink, részvényeseink és beszállítóink ambícióit és várakozásait, és folyamatosan azon fáradozunk, hogy kapcsolatunk a lehető legtöbbet nyújtsa.

Cola Trans Kft. - targoncabérlés

Cola Trans Kft. - targoncabérlés

Targonca bérbeadás rövid és hosszútávra. Bérflottánk 1,5 tonnás targoncától a 12 tonnás targoncáig kínál megoldást a logisztikai kihívásokra. Rugalmas kondícíókkal és kedvező feltétekkel állunk partnereink rendelkezésére. Speciális szolgáltatásunk a targonca bérbeadása kezelővel. Outsourcing raktári anyagmozgatás a költséghatékony logiszikai megoldások érdekében.

Csomagolás

Csomagolás

Németországi társcégünk, a PACK-SYSTEME/GOLDPACK és a SCHMALZ vállalat az elmúlt 25 év alatt nagy sikerre és rengeteg tapasztalatra tett szert. Az Ő segítségüknek, valamint csapatunk lelkes munkájának köszönhetően cégünk több éves fennállása alatt komoly eredményeket könyvelhet el. A Pack-Modern Kft. csomagológépek és fóliák forgalmazásával foglalkozik, fő profilunk gépek értékesítése, de speciális csomagolófóliázáshoz is egyaránt tudunk kínálni berendezéseket. PACK-MODERN Kft Sarok u. 6. H-8600 Siófok Fax: +36 84 314 041 Menkó Andrea ügyvezető tulajdonos mobil 06 309 707 477 E-Mail: info@pack-modern.com Cégbíróság: Cg.14-09-308329/6 Adószáma:12292190-2-14 EU ID:HU12292190

Decom targoncák

Decom targoncák

CentrumOnline v2: Decom Bt. honlapja: Cégünk 1991-ben alakult, ezen idő óta forgalmazunk anyagmozgató gépeket és berendezéseket, elsősorban a magyarországi igények figyelembevételével. Az elmúlt évek alatt kitűnő szervíz szakembereket képeztünk és minőségi szervízt hoztunk létre megfelelő mennyiségű és nívójú gépkocsi parkkal. A DECOM KFT 2008.03.30.-tól a BALKANCAR termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon, Ausztriában, Szlovéniában és Horvátországban. A BALKANCAR gépek mellett továbbra is forgalmazzuk a HERCU gyár által gyártott géptípusokat kiemelten 10-től 32 tonnáig. Természetesen az alkatrészek, kézi hidraulikák, kiegészítő berendezések, adapterek, akkumulátorok, töltőberendezések, gumiáruk sem hiányoznak kinálatunkból. Központi telep: 2471, Baracska, Fehérvári út 1/a. Tel: (+36-22) 58 00 45 Fax: (+36-22) 58 00 46 - Termék és alkatrész értékesítés, szerviz - Telephely: 1087, Budapest, Asztalos Sándor u. 5-7. Tel: (+36-1) 31 38 245 Fax: (+36-1) 32-31-171 E-mail: balkancar@decom.t-online.hu

Hirdetés
Dexion salgó polc

Dexion salgó polc

Raktári állványok és polcrendszerek, raktári berendezések forgalmazása és gyártása; műanyag raklap, rekesz, doboz és láda forgalmazás; logisztikai tervezés és tanácsadás raktári állványok szerelése, átalakítása, javítása. Raktári állványok és polcrendszerek forgalmazása és gyártása! Dexion Salgó Polc - Raktártechnika

e-Raktártechnika Kft.

e-Raktártechnika Kft.

Az e-Raktártechnika Kft. alapvető célja, egyrészről az, hogy ügyfeleit kiváló minőségű termékekkel lássa el, másrészről az, hogy a termékek megvásárlását, felhasználását olyan szolgáltatásokkal tegye kényelmessé, biztonságossá, és magas színvonalúvá, amelyek segítségével megalapozhatja a hosszú távú, kölcsönösen korrekt üzleti kapcsolatot. A díjtalan helyszíni felmérés és tervezés, a webáruház, a házhozszállítás, a helyszíni szerelés, a kapcsolódó munkavédelmi felülvizsgálatok rendszerét és folyamatait úgy alakítottuk ki, hogy vásárlóink a legegyszerűbb módon vehessék azokat igénybe.

Emelőgépek

Emelőgépek

Daru, híddaru, emelőgép - Ecocranes Kft. | daruk, emelőgépek, híddaruk. Mobil munkaállványok bérlése és forgalmazása. Emelőgép vizsgálatokkal is szolgálnak. állaljuk az általunk gyártott, forgalmazott, átalakított daruk, emelôgépek, körülkerített terű emelôberendezések, futómacskák, kézi láncos emelôk szervizelését, garanciális és garancián túli javítását. Vállaljuk daruk és minden egyéb gépi és kézi emelô MSZ 9721/2-81 szabvány szerinti idôszakos szerkezeti, fô- és biztonságtechnikai felülvizsgálatát és jegyzôkönyvezését, esetileg és hoszabb távú szerzôdés keretében is. Szervizkollégáink mindegyike szakképzésen vett részt, és jól felszerelt szervizgépkocsik állnak rendelkezésükre. Az általunk forgalmazott SWF emelôgépekre igyekszünk alkatrészraktárat biztosítani a gyors javítás érdekében. Szolgáltatásaink közé tartozik még a daruk dokumentációinak pótlása, komplett emelôgép ügyintézôi feladatainak ellátása, üzembe helyezési és minôsítési eljárás lefolytatása. Elérhetőségeink ECO-CRANES Daruk és Emelőgépek Kft. Tel: +36 (27) 360-823 Fax: +36 (27) 360-824 info@ecocranes.hu

EUR raklap

EUR raklap

Rozsifa Kft. - EUR raklap kereskedés. Új és használt raklapok vétele és eladása. A Rozifa Kft. raklapgyártással és raklapok kereskedelmével fogllakozik Budapest közelében Piliscsabán. Az új EUR raklapok szabvány hitelesített MÁV-EUR raklapok (UIC-435-2), anyag: fenyő és nyár, méret: 1200×800. Teherbírás: 1000 kg , Kezelés: szárított, hőkezelt (ISPM 15 / IPPC).

Heli targoncák

Heli targoncák

Cégünk, az IRON-LIFT Bt., 1994 óta foglalkozik emelőgépek gyártásával és forgalmazásával. Európaszerte elismert olasz és svéd targonca típusaink közül az alábbi termékekkel és szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: HELI típusú homlokvillás diesel, elektromos és gázüzemű targoncák 1-10 t-ig. típusú raktári kiszolgáló, gyalogkíséretű, tolóoszlopos, forgóvillás és komissziózó gépek CARR EFFE kézi hidraulikus raklapemelők és elektromos gyalogkísértetű targoncák FANTUZZI oldalvillás és konterrakodó targoncák 3-52 t-ig. CESAB típusú homlokvillás Diesel, gáz és elektromos üzemű targoncák 0,8 - 8,5 tonna teherbírással - felújított és használt gépek garanciával - Targonca bérbeadás - MIDAC Akkumulátorok, akkumulátor töltők, gumiabroncsok bármilyen típusú targoncához - SZERVIZ és alkatrész ellátás minden típusra vonatkozóan - Egyéni fizetési konstrukciók kialakítása IRON-LIFT Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 22. Tel.: (24) 526-800, továbbá 801-től 808-ig Fax: (24) 526-809 E-mail: info@iron-lift.hu www.iron-lift.hu

Ipari takarítógépek

Ipari takarítógépek

NILFISK tisztítóberendezéseket forgalmazó Webáruháza. A NILFISK-ADVANCE a világ elsőszámú ipari porszívó- és takarítógépeket gyártó vállalata. Webáruházban gyorsan és kedvező feltételekkel vásárolhatja meg az Önnek legjobban megfelelő takarítógépet. Elérhetőség CLEANS HOP Mucsi István H-1164 Budapest, Művezető utca 24-26. Tel / Fax:(+36-1) 400-6027 Tel: (+36-70) 242-6027 Internet tel.: Levelezési cím: H-1164 Budapest, Művezető utca 24-26. E-mail:info@cleanshop.hu E- mail:rendeles@cleanshop.hu Személyes vásárlás előtt kérjük, minden esetben tájékozódjon raktárkészletünkről! SZERVIZ Tel: (+36-70) 242-6027 E-mail:szerviz@cleanshop.hu

Irodabutor

Irodabutor

Cégünk 1995-ben alakult magas minőségű irodabútorok és irodaszerek forgalmazására. A kezdeti útkeresés után - követve a piac változásait és figyelembe véve az egyre erősödő versenyt - egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a további fejlődés csak a fregmentált piaci stratégián alapuló marketingpolitika kidolgozása és folyamatos, a vevők igényeihez történő "testre szabása" révén lehetséges. A Trexin Kft. működése során kínálati portfoliójába mindig olyan termékeket választott, amelyek a kiváló minőséget, kedvező piaci árfekvést, tartósságot, eleganciát és a felhasználó biztonságát képviselik. Termékkínálatunk ezzel párhuzamosan az irodai és üzleti munka könnyebb, ugyanakkor hatékonyabb elvégzését hivatott elősegíteni.irodabutor, irodabútor, fémbútor, fembutor, oltozoszekreny, öltözőszekrény, ertekmegorzo, értékmegőrző, locker, öltözőszekrények, oltozoszekrenyek, öltözőberendezés, oltozoberendezes, öltözőpad, oltozopad, öltöző, oltozo, fémszekrény, femszekreny, zárak, zarak, főkulcsos rendszer. rexin Kft. 1108 Budapest, Venyige u. 3. B. épület Telefon: (06-1) 433-0260* Mobil: (30) 231-3130 E-mail: info(kukac)trexin.hu

Karos állványrendszerek

Karos állványrendszerek

Raktártechnikai megoldások magánszemélyeknek, kis- és nagyvállalatoknak. Kínálatunkban megtalálhatók: karos és gördíthető állványok, raklaptárolók, csavaros és csavarmentes salgó polcok, Inox polcok és egyéb raktári kiegészítők. A karos állványok oszlopait és a tartó karokat hidegen hengerelt, kiváló minőségű acélból készítik, elsősorban nagy hosszúságú szálanyagok és tábla lemezek biztonságos tárolására alkalmasak. A termékek több szinten történő tárolása biztosítja a sérülésmentes elhelyezést, a könnyű hozzáférést és az optimális helykihasználást.

Tuti menü