Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logisztikai állások képes leírás - logisztika.tlap.hu
részletek »

Logisztikai állások - logisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: logisztika.tlap.hu » Logisztikai állások
Keresés
Találatok száma - 11 db
Aarenson Consulting

Aarenson Consulting

Állásajánlatok, munkalehetőség álláskeresőknek. Mérnök közvetítés, fejvadászat, munkaerő közvetítés. Aarenson Consulting, a fejvadász cég. Hazánkban jelenleg kevés az igazán szakképzett és szakmai gyakorlattal rendelkező munkaerő. Az Aarenson Consulting megalapításának célja, hogy kezelje a magyarországi munkaerőpiacon fellépő szakképzett munkaerő hiányát a gazdaság kiemelt jelentőségű szereplői számára. Célunk, hogy az általunk kiválasztott iparágakat a legképzettebb szakemberekkel lássuk el, akik munkájukkal, elhivatottságukkal és személyiségükkel hatékony résztvevőjévé válnak Megbízóink csapatának. Cégünk munkatársai rendelkeznek mindazokkal a kompetenciákkal, melyek az adott iparágakban elengedhetetlenül szükségesek a keresés, kiválasztás során, hogy Ön mind szakmailag, mind emberileg a legalkalmasabb munkatársat üdvözölhesse vállalatánál. Címünk: 1061 Budapest, Jókai tér 8. I/2. Tel.: +361/225-1079 Fax: +361/201-4408 Email: office@aarenson.hu

Careerjet

Careerjet

Careerjet.hu egy álláskereső adatbázis Magyarországon. Az álláskereső a Careerjeten egy egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia.

Hertzog és Bárdos

Hertzog és Bárdos

Hertzog és Bárdos Kft. - Személyzeti tanácsadás, minőségbiztosítás Cégünk 15 éve a logisztikai szakma szakosodott tanácsadója. Bár a szakma cégeinek bármilyen tanácsadási feladatra rendelkezésre állunk, mégis az elmúlt évek gyakorlata alapján két fő területen működtünk, a személyzeti tanácsadás területén illetve a minőségügyi tanácsadás és felkészítés területén. Mindkét területen elsősorban a szakmai specializálódás különböztet meg bennünket a számos azonos profilú cégtől. Ügyfeleink a multinacionális logisztikai cégek, a szállítmányozás és a fuvarozás terültén működő külföldi érdekeltségű vállalatok, néhány hazai nagyvállalat és esetenként a kisebb hazai cégek. Minden ügyfelünknek egyedi, a cég méretéhez és működési területéhez igazított szolgáltatást nyújtunk. Messzemenően figyelembe vesszük az adott cég munkakultúráját, külföldi kötődését és belső szabályait. Nemzetközi működésünket segíti, az Elmar Hertzog und Partner cég mögöttünk álló hálózata is. Ez Európában és a Tengerentúlon is rendelkezik saját vagy partner irodákkal. hbardos@t-online.hu

Human Matrix

Human Matrix

Azt hiszem, a humánerőforrás vezetők igazából azt szeretnék, ha egy tanácsadó 100 rossz helyett 3 jó önéletrajzot küldene, ha a pályázók felkészültségéről, nyelvtudásáról előzetesen személyesen meggyőződne, ha képes lenne a szakmai felkészültség bizonyos szintű felmérésére, ha szeretne és tudna is tanulni a megbízójától. A humánerőforrás vezetők azt szeretnék, ha a tanácsadó olyan lenne, aki azt gondolja, hogy a megbízó vállalkozását úgy kell képviselni, hogy el tudja azt adni a legjobb munkavállalóknak a piacon. Aki nem kér megbízási díjat, kizárólag sikerdíjat, mert az eredményesség saját üzleti kockázata, és aki garanciát vállal a teljesítéseire.

Logiszitkai állások, WORK24

Logiszitkai állások, WORK24

Álláskereső portálunk több, mint 20 kategóriában kínál állásokat álláskeresők részére. Kiemelten foglalkozunk a mérnök, IT, logisztika, minőségbiztosítás és LEAN/Kaizen - 6 Sigma területeivel. Legfőbb célunk, hogy partnercégeinket költséghatékony módon segítsük abban, hogy megfelelő partnereket találjanak állásajánlataikra.

Logisztikai állások

Logisztikai állások

A Workania segít az önéletrajz megírásában. Abban az esetben, ha logisztika szakterület beli munkaerőigénye van, a Workania abban is segítséget nyújthat! A logisztikai állásajánlatokat minden egyes nap sok ezer állást kereső böngészi. Az önéletrajz-adatbázis legfeljebb 3 hónapos CV-ket fogad el. A Workania az ügyfélközpontúságot és rugalmas attitüdöt, valamint a partnerek igényei szem előtt tartását jelenti.

LogPortál-karrier

LogPortál-karrier

Álláskeresőknek ingyenes feltöltési lehetőség! Portálunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hírei naprakészek legyenek, az aktuális tudnivalókat tartalmazzák, melyek a logisztika területén elengedhetetlenek. Nem csak friss szakmai híreket, hanem hírdetési és kereskedelmi lehetőségeket, és minden logisztikával kapcsolatos információt egy helyen találja meg. A Logportál nagy hangsúlyt fektet az aktuális szakmai információk, szolgáltatások és e-kereskedelmi lehetőségek felkutatására, közlésére, a szakma képviselői illetve a szakma iránt érdeklődők felé.

M-Ember Kft.

M-Ember Kft.

Hidakat építünk vállalatok és szakemberek között AKADÁLYOK LEKÜZDÉSE A természetben sokféle látható képződmény, akadály létezik, mely nehezíti, gyakran megakadályozza a továbbjutást, a kapcsolatok kiépülését. Eltérő megoldások születtek és születnek a haladás útjában álló elemek leküzdésére, de az ember számára a legoptimálisabb megoldást a hidak építése jelenti. Vannak gyorsabb, vagy olcsóbb lehetőségek, de megítélésünk szerint költséghatékonyság, időtállóság, biztonság és kényelem szempontjait egyszerre vizsgálva, optimálisabb eljárást eddig még nem talált az ember. Hidak épültek már évezredekkel ezelőtt is, és hidakat építünk ma is a folyó és a szakadékok felett. Lehetnek egyszerűek vagy lenyűgözők , a lényegi elem a funkcionalitás, a tartós és biztonságos kapcsolat megteremtése. 2100 Gödöllő, Tűztoronyház Telefon: +36-70-615-3517

Nonstopjob

Nonstopjob

A nonstopjob.hu oldalon az Ön álláshirdetéseit, a megrendelést követő legkésőbb 24 órán belül érhetik el a lehetséges munkavállalók. Álláshirdetés feladása 15 napra 10 000 Ft + ÁFA 30 napra 14 500 Ft + ÁFA Állásajánlatonként egy munkakör (pozíció) meghirdetése. A szolgáltatás a következőket tartalmazza: 15 nap vagy 30 nap megjelenést a nonstopjob.hu oldalon. Céginformácós oldalt, melyet Partnereink menüpontban helyezünk el. Cégmegjelenést logo vagy animált banner formájában a főoldalon elhelyezett kiemelt partnereink között, mely a hirdető saját honlapjára mutat. Igény szerint teljes diszkréciót biztosító anonimitást. 1137 Budapest, Pozsonyi út 42. Telefon / Fax : +36 1 788 1 788 E-mail: info@nonstopjob.hu Ügyfélkapcsolat: szamlazas@nonstopjob.hu

Hirdetés
Profession

Profession

A Profession.hu Magyarország piacvezető állásportálja. Kiadónk, a Sanoma Budapest Zrt., Magyarország első számú magazinkiadója, a hazai internetes piac meghatározó szereplője. A Profession.hu küldetése, hogy a magyar álláspiac azon szereplője legyen, ahol megtalálhatók a multinacionális cégek, valamint a hazai kis-, közepes- és nagyvállalkozások álláshirdetései egyaránt, pályakezdőtől a felsővezetői pozíciókig. Célja, hogy a folyamatos fejlesztések, maximálisan ügyfélközpontú megközelítés, és a cég hátteréből adódó médiaerőt úgy használja, hogy a legnépszerűbb és leghatékonyabb állásportálként legyen jelen a piacon. A Profession.hu portál mellett fontos szerepet tölt be portfoliónkban a Jobmonitor.hu internetes állásgyűjtő oldal is. A Jobmonitor.hu internetes állásoldalak, személyzeti tanácsadók, fejvadászok, vállalati karrieroldalak és egyéb állásokat is megjelentető felületek kínálatát tartalmazza (és a felhasználóknak jelentős időmennyiséget takarít meg azzal, hogy közelebb viszi hozzájuk a meghirdetett pozíciókat). A Jobmonitor Állásfutár hírlevél regisztrált felhasználóinak száma közel 300,000. érdeklődjön a 06-1-224-20-70-es számon.

Sendo

Sendo

Sendo Kft. - munkaerőportál. Cégünk a megrendelők követelményeihez mérten biztosítja a legmegfelelőbb munkavállalók megtalálását és kiközvetítését. Először szakképzett csapatunk felméri a leendő partnerünk igényeit. Ezt követően rövid időn belül kidolgozza a megvalósítási ütemtervet s árajánlat formájában elküldjük Önnek., könnyű fizikai munka.

Tuti menü