Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés képes leírás - logisztika.tlap.hu
részletek »

Költöztetés - logisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: logisztika.tlap.hu » Költöztetés
Keresés
Találatok száma - 34 db
 Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Cégünk belföldi árufuvarozással foglalkozik, ezen belül főleg lakossági- és irodaköltöztetéssel. Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleink rendelkezésére állunk. A költöztetésekre teljeskörű garanciát vállalunk! Rendelkezünk Fuvarozói Árukár Felelősségbiztosítással. Több teherautóval is rendelkezünk, ezzel biztosítva a pontos megjelenésünket! Számunkra nem lehet akadály!

0-24: Belföldön vagy nemzetközileg

0-24: Belföldön vagy nemzetközileg

Elég csak néhányat kattintani a világhálón, és máris költözési tippek sokaságával találhatjuk szembe magunkat. Mi alapján válasszunk költöztető céget? Az óradíjban dolgozó szakemberek bizonyulnak jobb választásnak, vagy inkább a fix díj az ideális megoldás? Milyen szisztéma alapján érdemes csomagolni? A fuvarozás előtt számos teendő vár ránk, ám a szervezettségről nem feledkezhetünk meg. A legjobb, ha időben nekilátunk a feladatoknak, hiszen a munka és a mindennapokkal kapcsolatos teendők mellett nem sok idő marad majd arra, hogy a dobozolással foglalkozzunk. A fuvarozás feladatait könnyíthetjük meg azzal, ha különféle jelzésekkel látjuk el a dobozokat, zsákokat, így a szállítást követően is azonnal a megfelelő helyiségbe tudják majd a költöztetők elhelyezni az oda tartozó holmikat. Mivel fuvarozás kapcsán a legfontosabb, hogy minél gyorsabban a végére járjunk a dolognak, így a nagy napon már mindennek készen kell állnia. Célszerű előre gondoskodnia arról is, hogy az új otthonban az első estén minden szükséges eszköz és ruha rendelkezésünkre álljon a kényelem azonnali megteremtése érdekében.

A.F.C. Fuvarcenter

A.F.C. Fuvarcenter

Költöztetés, szállítás, fuvarozás, fuvarszervezés. Munkatársaink nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek. Bútorszállítás, gépszállítás, különleges tárgyak mozgatása rakodása, fuvarozása garanciával. Normál és speciális áruk továbbítása. Gép, páncélszekrény, hagszer (zongora, pianínó, stb.), üveg, akvárium, medence, stb.

Áruszállítás Debrecen

Áruszállítás Debrecen

A Költöztetés Debrecen egy olyan debreceni telephelyű vállalkozás, amely költöztetéssel, bútorszállítással foglalkozik. A költöztetést rakodók nélkül és rakodók segítségével lehet igénybe venni. Előbbi díjazása 1300 Forint/óra és a fuvardíj, utóbbié pedig 1 fő rakodó esetén 2600 Ft/óra plusz a fuvardíj, 2 igényelt rakodónál pedig 3900 Ft/óra és a fuvardíj.

Bauerteher

Bauerteher

Költöztetés akció - 50%-al olcsóbban! Bauerteher lakossági költöztetés Budapest-en és országosan. Iroda-költöztetés - bútorszállítás, páncélszekrényszállítás &ongoraszállítás. Zongoraszállítás - páncélszekrényszállítás &ianínószállítás. Társaságunk 1988 óta a belföldi közúti fuvarozás rendkívül széles skálájával foglalkozik. Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránkbízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk! Minden, ami fuvarozás és szállítás: irodaköltöztetés, bútorszállítás, zongoraszállítás, rakodás és lomtalanítás. zékhely: 1183 Budapest, Gyömrői u. 115. Postázási cím: 1183 Budapest, Gyömrői u. 115. Telefon: 06-1/292-1612 Mobil: 0 6-30/944-3717 E-mail: info@bauerteher. h u

BudaTeher

BudaTeher

Minden ami költöztetés: lakossági költöztetés, irodaház költöztetés, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, informatikai költöztetés, számítógépes hálózatok költöztetése, nehézgépszállítás. Minden ami konténeres szállítás: konténeres hulladék szállítás, építési törmelék konténeres szállítása, hulladékszállítás, modern szelektív hulladékszállítás, sittszállítás, települési szilárdhulladék szállítás. Minden ami fuvarozás: közúti fuvarozás, belföldi fuvarozás, fuvarszervezés. Minden ami szállítás: szállítás, közúti szállítás, közúti szállítmányozás, szállítmányozás, logisztika. Minden ami áruszállítás: raklapos áruszállítás, ömlesztett áru szállítása, áruterítés. Minden ami teherszállítás: közúti áruszállítás, közúti árufuvarozás, közúti árufuvarozás, anyagmozgatás, közúti teherszállítás, belföldi és nemzetközi költöztetés, ADR-es szállítás csomagolás, bútorszerelés. Minden ami: moving, removal, relocation, trucking, We are experts on moving - removal - relocation - trucking, mover movers, Moving Company of Budapest, Umzug, Möbeltransport, Entsorgung, koltoztetes, szallitas, fuvarozas, teherfuvarozas, teherszallitas, nehezgepszallitas, konteneres szallitas, aruszallitas.

Dalmatransz

Dalmatransz

Dalmatransz - KÖLTÖZTETÉS KEDVEZŐ ÁRON!! költöztetés, szállítás, fuvarozás, lakossági költöztetés, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, Budapest. Miért válasszon éppen minket? - DÍJSZÁMÍTÁSUNK egyszerű, minenki számára könnyen ÁTLÁTHATÓ!! - ÁRAINK A LEGKEDVEZŐBBEK. (Nálunk nincsenek rejtett költségek.) - Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. AKCIÓ: Kedvezményes lakossági költöztetés. állalkozásunk 1990 óta foglalkozik belföldi és nemzetközi költöztetéssel, -szállítással, -fuvarozással. Jelenleg öt gépkocsival és változó számú alkalmazottal dolgozunk. Sofőr- és rakodócsapatunkat tapasztalt , megbízható emberekből válogattuk össze. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek. Az általunk csomagolt és szállított bútorokra, értéktárgyakra garanciát vállalunk. cég neve: Dalmatransz Bt. és Tavan Kft. cégvezető: Dalmadi Károly telephely: 1037 Budapest, Kunigunda utca 58. székhely: 2013 Pomáz, Mikszáth Kálmán út 12. mobil: 06-20-9364439 telefon(fax) : 06-26-326-092 e-mail: info@dalmatran sz.hu weblap: www.dalmatransz.hu

Expressköltöztetés

Expressköltöztetés

Cégünk 10 éve foglalkozik lakossági és közületi költöztetéssel valamint speciális szállításokkal, belső pakolásokkal és anyagmozgatással. Munkatársaink nagy szakmai gyakorlattal pontossággal és hatékonysággal dolgoznak egy cél érdekében, hogy Önnek megbízható gyors pontos és korrekt szolgáltatást tudjunk nyújtani, legyen a feladat költöztetés, szállítás, vagy speciális szakértelmet kívánó nehézgép, napkollektor, zongora (pianínó), trezor (széf) szállítás . Minden igényt kielégítő, a költöztetéshez és anyagmozgatáshoz szükséges eszköz és szakértelem a rendelkezésünkre áll, legyen szó akár egy darab bútor szállításáról, komplett irodaház, gyártelep költöztetéséről. Kollégáink kedves, és tapasztalt költöztetők, vigyáznak értékeire pontosan, tisztán és alaposan dolgoznak. A szakszerű munkavégzéshez nálunk egyszerűen kalkulálható és biztos árakat, talál amelyet az Ön és a piac igényeihez igazítottunk. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbb költöztetők, fuvarozók a piacon, de valljuk, hogy a korrekten megfizetett emberek és jó eszközök párosításával lehet nívós munkát végezni, hiszen komoly értékeket bíz ránk. Tel: 06-20-369-2409

Hadházi Költöztetés,Fuvarozás

Hadházi Költöztetés,Fuvarozás

Gépjárműparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szállítási feladatot meg tudjunk oldani, így szinte minden kérésre, amellyel hozzánk fordulnak, megoldást tudunk nyújtani. Megrendelését teljesítjük Miskolc,és vonzáskörzetében, Budapest, Tiszaújváros, Szerencs, Kazincbarcika, (BAZ megyében) valamint az ország egész területén, vagy akár külföldön is. Költöztetés, fuvarozás, billencs munkák, önrakodós, darus, KCR, tehertaxi és egyéb egyedi igényeket is kielégítünk. Időben rugalmasak vagyunk. Bármikor hívhat, akár hétvégén is, amikor Önnek szüksége van ránk. Hívjon bátran és mi rendelkezésére állunk felár nélkül. Keressen minket, mert költöztetés, fuvarozás, tehertaxi, bútorszállítás, billencs munkák, önrakodós, darus, KCR munkák terén mi vagyunk a legjobbak!

Hirdetés
Kedvező árú konténer bérlés

Kedvező árú konténer bérlés

Konténer bérlés során számos különböző célra szolgáló termék közül válogathat. A hagyományos, tengeri, közúti és légi, úgynevezett multimodális szállítási lehetőségekhez kialakított standard konténerek mellett speciális célokra tervezett tárolók is elérhetőek nálunk: például hűtőkonténerek, lakó- vagy irodakonténerek, illetve rendezvénykonténerek. Cégünk egyedi igényeinek megfelelően is tervezhet és gyárthat konténereket. Bérelhet konténert 24 órás felügyelet alatt álló telephelyünkön is. Hívjon bizalommal

Költöztet

Költöztet

Profi hazai, és nemzetközi költöztető cég, teljes körű kiegészítő szolgáltatásokkal. Csomagolás, tanácsadás, és természetesen költöztetése Budapesten, és vidéken is, sőt akár külföldre is. Mi egy profi cég vagyunk, komoly teherautókkal, és komoly szakemberekkel, nem pedig kényszervállalkozók.

Költöztetés - Nagy Endre

Költöztetés - Nagy Endre

Nemzetközi költöztetés Magyarországon, és Európa bármely pontjára a Fuvar-Szállítás jóvoltából, Nagy Endre közreműködésével. Ha gyorsan, és könnyen szeretne túl esni a költöztetésen, mégse szeretne sokat fizetni, akkor garantáltan nálunk a helye! Szolgáltatásaink közé tartozik a bútorok, építőanyagok szállítása is!

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop

Költöztetés - tehertaxi non-stop,Válaljuk Budapesten és Országosan Bármilyen teherfuvar lebonyolítását.. Akár hívástól számított 1-2 órán belül Non-Stop !Költöztetés,Fuvarozás,Tehertaxi Nálunk a Legolcsóbban !! Lakás Költöztetés,Ház Költöztetés,Iroda Költöztetés,Albérlet Költöztetés Nálunk a Legkedvezőbb Áron... Nálunk NINCS KIÁLLÁSI DÍJ, NINCS ÓRADÍJ ,NINCS VÁRAKOZÁSI DÍJ ,csak előre kialkudott FIX összeg van..

Költöztetés Angliába teljes körűen

Költöztetés Angliába teljes körűen

Nemzetközi költöztetés Angliába, valamint Angliából Magyarországra, illetve más európai országokba, többek között Ausztriába, Németországba, Franciaországba és Belgiumba. A költöztetés a legnagyobb körültekintés mellett, jó hangulatban, a költöző számára kényelmesen és zökkenőmentesen történik. Tapasztalt költöztetőként ellátunk a csomagoláshoz szükséges tanácsokkal is. Szolgáltatásaink között szerepel a csomagküldés is. A ránk bízott csomagokat kérésre akár háztól házig is szállíthatjuk. Kérdés esetén hív bátran.

költöztetés budapest

költöztetés budapest

Kis és nagy költöztetések Budapesten, nehéz tárgyak mozgatása (150 kg felett ), irodák költöztetése vagy gyalogos költöztetés (lakáson vagy lépcsőházon belül), egy-egy bútor vagy háztartási gép szállítása, lomok elszállítása mindennapi feladataink közé tartozik. Korrekt árakkal várjuk megrendelésüket és bízunk jövőbeni együttműködésünkben.

Költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapesten

Ennek a vállalkozásnak a fő profilja költöztetés. Székhelye Budapest, de vidékre is vállal fuvarokat, kiszállást. Amivel még megkeresheti őket: tehertaxi, lomtalanítás, tanácsadás. Ha szeretne hogy egy tapasztalt, munkájára igényes csapat intézze a költöztetést, látogasson el honlapjukra, a koltozz.eu címre.

Költöztetés egyszerűen és percalapon.

Költöztetés egyszerűen és percalapon.

Költözni szeretne és szüksége lenne egy mnegbízható költöztető cégre? Akkor jó helyen jár, ugyanis a honlapra kattintva egy megbízható költöztető céget talál, amelyet éjjel nappal hívhat az év minden napján. Ez a cég rendelkezik a legátláthatóbb és a legkedvezőbb díjszabással is, amely mentes mindenféle plussz felártól. Vállalnak lakossági és üzleti, vagyis vállalati költözéseket is. Emellett pedig egy szélesebb profillal is rendelkeznek, többek között még lomtalanítást is vállalnak. Ismerd meg ezt a megbízható költöztető céget.

Tuti menü