Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
logisztika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

logisztika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: logisztika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 218 db
 Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Cégünk belföldi árufuvarozással foglalkozik, ezen belül főleg lakossági- és irodaköltöztetéssel. Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleink rendelkezésére állunk. A költöztetésekre teljeskörű garanciát vállalunk! Rendelkezünk Fuvarozói Árukár Felelősségbiztosítással. Több teherautóval is rendelkezünk, ezzel biztosítva a pontos megjelenésünket! Számunkra nem lehet akadály!

0-24: Belföldön vagy nemzetközileg

0-24: Belföldön vagy nemzetközileg

Elég csak néhányat kattintani a világhálón, és máris költözési tippek sokaságával találhatjuk szembe magunkat. Mi alapján válasszunk költöztető céget? Az óradíjban dolgozó szakemberek bizonyulnak jobb választásnak, vagy inkább a fix díj az ideális megoldás? Milyen szisztéma alapján érdemes csomagolni? A fuvarozás előtt számos teendő vár ránk, ám a szervezettségről nem feledkezhetünk meg. A legjobb, ha időben nekilátunk a feladatoknak, hiszen a munka és a mindennapokkal kapcsolatos teendők mellett nem sok idő marad majd arra, hogy a dobozolással foglalkozzunk. A fuvarozás feladatait könnyíthetjük meg azzal, ha különféle jelzésekkel látjuk el a dobozokat, zsákokat, így a szállítást követően is azonnal a megfelelő helyiségbe tudják majd a költöztetők elhelyezni az oda tartozó holmikat. Mivel fuvarozás kapcsán a legfontosabb, hogy minél gyorsabban a végére járjunk a dolognak, így a nagy napon már mindennek készen kell állnia. Célszerű előre gondoskodnia arról is, hogy az új otthonban az első estén minden szükséges eszköz és ruha rendelkezésünkre álljon a kényelem azonnali megteremtése érdekében.

17. számú Programozóhivatal Kft.

17. számú Programozóhivatal Kft.

A 17. számú Programozóhivatal 2001-től foglalkozik a különböző kereskedelmi és ipari szegmensek egyes munkafolyamatainak mobilizálásával. A mobilizáció PDA-alapú mobil ügyviteli rendszerek fejlesztésével foglalkozik, célja az ügyfél minden igényét kielégítő, igény szerint személyre szabott, bővíthető és megbízható rendszerek kidolgozása. Ezek a különböző PalmOS alkalmazású programok olyan profilú cégek munkafolyamatainál, illetve minden olyan üzleti helyzetben hatékonyan alkalmazhatók, ahol a munkatársak külső helyszínen látnak el különböző adminisztrációs és egyéb összetett feladatokat.

A.F.C. Fuvarcenter

A.F.C. Fuvarcenter

Költöztetés, szállítás, fuvarozás, fuvarszervezés. Munkatársaink nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek. Bútorszállítás, gépszállítás, különleges tárgyak mozgatása rakodása, fuvarozása garanciával. Normál és speciális áruk továbbítása. Gép, páncélszekrény, hagszer (zongora, pianínó, stb.), üveg, akvárium, medence, stb.

Aarenson Consulting

Aarenson Consulting

Állásajánlatok, munkalehetőség álláskeresőknek. Mérnök közvetítés, fejvadászat, munkaerő közvetítés. Aarenson Consulting, a fejvadász cég. Hazánkban jelenleg kevés az igazán szakképzett és szakmai gyakorlattal rendelkező munkaerő. Az Aarenson Consulting megalapításának célja, hogy kezelje a magyarországi munkaerőpiacon fellépő szakképzett munkaerő hiányát a gazdaság kiemelt jelentőségű szereplői számára. Célunk, hogy az általunk kiválasztott iparágakat a legképzettebb szakemberekkel lássuk el, akik munkájukkal, elhivatottságukkal és személyiségükkel hatékony résztvevőjévé válnak Megbízóink csapatának. Cégünk munkatársai rendelkeznek mindazokkal a kompetenciákkal, melyek az adott iparágakban elengedhetetlenül szükségesek a keresés, kiválasztás során, hogy Ön mind szakmailag, mind emberileg a legalkalmasabb munkatársat üdvözölhesse vállalatánál. Címünk: 1061 Budapest, Jókai tér 8. I/2. Tel.: +361/225-1079 Fax: +361/201-4408 Email: office@aarenson.hu

Alkmar polcrendszerek

Alkmar polcrendszerek

Alkmar polcrendszerek: Ön egy fiatal, ám dinamikusan fejlődő cég honlapját látogatta meg. Az Alkmár 2000 Kft. a millennium évében alakult, sokéves egyéni vállalkozói múltat követően. Az Alapító, szakmai háttere kedvező lehetőséget teremt a legkülönfélébb piaci igények magas szintű, gyors kielégítésére is. Őszintén hiszünk abban, hogy bizalmát elnyerve, hosszú távú kapcsolatot építhetünk ki egymás között, amely során megfelelő megoldást kínálhatjuk Önnek, bármilyen raktártechnikában felmerülő kérdéssel kapcsolatban. 1163 Budapest Kövirózsa u. 5. (Soós Rt telephelye) Mobil: 06-20-323-8556 Tele fon/fax: 222-2698 E-mail: alkmar@salgopo lc.hu Honlap: www.salgopolc.hu Ha raktártechnika, vagy irattárolás területén előkészítésre, megoldásra váró feladattal találkozik, keressen, hogy segíthessünk.

Alu-Logic Kft. - Alumínium Dobozok

Alu-Logic Kft. - Alumínium Dobozok

Tartós és könnyű alumínium dobozok és raklapok, kiváló biztonsággal és gazdaságos használattal, minden szükséges jellemzővel a legkülönbözőbb logisztikai feladatok teljesítésére a gyártás során, raktározásban, valamint a szárazföldi-, tengeri-, és légi szállításban. Az Alu-Logic olyan egyedi háttérrel rendelkezik, amely alkalmassá teszi arra, hogy ennek a magas igényszintű iparágnak új termékeket készítsen. Ipari és általános használatra készült termékek, széleskörű felhasználási lehetőségekkel, mint pl.: gyártás, csomagolás, tárolás &szállítás, rendszerezés vagy megóvás.

Alubox webáruház

Alubox webáruház

Alumínium dobozaink számos okból a legjobb megoldással szolgálnak gyártási, csomagolási, tárolási, szállítási, rendszerezési és megóvási felhasználói területeken, mint tárolási vagy szállítási megoldások. Jól átgondolt szerkezet ? a funkcionalitás és megbízhatóság adják alumínium dobozaink lényegét, melyek széles körű alkalmazási követelményeknek felelnek meg a különböző iparágakban. Az Alu-Logic alumínium dobozok és alumínium ládák tartós teljesítményt és jó megtérülést biztosítanak a szállítási- és tárolási feladatokban a legkülönbözőbb alkalmazásokra az ipari-, kereskedelmi-, védelmi-, állami és a magánszektorban. Alumínium dobozaink és alumínium ládáink széles körben megoldást kínálnak a tárolási és szállítási feladatokra: ?Katonai box ?Pharma box ?Offshore box ?Office box - archiváló doboz ?Alumínium láda ?Univerzális tároló- és szállító dobozok ?Alumínium dobozok otthoni használatra Egy sor további hasznos kiegészítő áll rendelkezésre, melyek a dobozt komplett csomagolási- és szállítási megoldássá egészítik ki.

Aranykerék futárszolgálat

Aranykerék futárszolgálat

Legyen szó a legkisebb bélyegzőről vagy akár a 900kg-os raklapos áruról, mi mindent beszerzünk, szállítunk, és odaszállítunk. Körfuvar: Nagy darabszámú, de kis méretű leveleit, küldeményeit is nyugodtan ránk bízhatja. Olcsóbb és gyorsabb... Teherfuvar: Beindult teher és kiscsomag szállító szolgáltatásunk. Olcsóbban!: Beindu lt a de.-du. szolgáltatásunk. 1133 Budapest Esztergomi út 32. 06/1 239-1124 futar @ aranykerek.hu

Hirdetés
Áruszállítás Debrecen

Áruszállítás Debrecen

A Költöztetés Debrecen egy olyan debreceni telephelyű vállalkozás, amely költöztetéssel, bútorszállítással foglalkozik. A költöztetést rakodók nélkül és rakodók segítségével lehet igénybe venni. Előbbi díjazása 1300 Forint/óra és a fuvardíj, utóbbié pedig 1 fő rakodó esetén 2600 Ft/óra plusz a fuvardíj, 2 igényelt rakodónál pedig 3900 Ft/óra és a fuvardíj.

Atlanta

Atlanta

Az ATALANTA Oktatási Kft. 1987 óta működik Budapesten, először nyelviskolaként, később már komplex szakmai és nyelvi képző intézményként vált ismertté. Intézményünk mintegy két évtizede foglalkozik felnőttoktatással, az elmúlt időszakban 14000 hallgató látogatta nyelvi és szakmai kurzusainkat. A iskola a város szívében, a 3-as metrótól 2 percre található. Az oktatás az ATALANTA önálló, kétszintes, modern iskolaépületében folyik, ahol a közel 30 kiválóan felszerelt tanterem és két könytár mellet egy büfé is a hallgatók kényelmét szolgálja. A parkolás ingyenes. Az ATALANTA 1993-ban az elsők között kapta meg a Nyelviskolák Szakmai Egyesületétől a Minősített és Ajánlott Nyelviskola címet, melyet azóta is folyamatosan visel. A minősítést elismert szakemberekből álló, független bizottság végzi, és a megvizsgált intézményeknél az oktatás színvonalát, az intézmény vezetését, a felszereltséget, illetve a tanulás körülményeit értékeli. Cím: 1083 Budapest, Jázmin u. 10. Tel: 323-2400 Fax: 323-0163, 323-0166, 210-9051 E-mail: marketing@atalanta.hu tavoktatas@at alanta.hu info@atalanta.hu

Bajai Logisztikai Szolgálat

Bajai Logisztikai Szolgálat

Bajai Logisztikai Szolgálat Ezt a szolgáltatást illetve honlapot a Magyar Logisztikai Egyesület támogatásával a Bajaport Sped Szállítmányozási és Logisztikai Kft. alapította 2001. szeptemberében. smeretem szerint a Logistic Info Service Egyéni Cég Magyarországon elsőként indított számítógépes fiuvarbörze szolgáltatást, még 1995-ben. Ez akkor még DOS-os környezetben kifejlesztett (felhasználói és szerver oldali) szoftverek telefonmodemes kommunikációja révén működött. 1999-től a http://logistic.inf.hu címen indítottuk az internetes verziót, amely kiépítésében jelentős fejlesztéseket tartalmazott. Ezt böngészővel és célszoftverrel is lehetett használni, sőt külső honlapokba kihelyezett menüpontokból is behívható volt. A nyílt (bárki előfizető által használható) rendszer üzemeltetését korábban felfüggesztettük, ugyanakkor az eredeti fuvarbörze "hasonmása" egy zártkörű felhasználói csoport, a Szállítmányozó Kis- és Középvállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége (lásd: http://szkkesz.hu) tagjai részére most is működik. postacím: H-6501 Baja, Pf. 50. fax: +36 1 318-9188

Bauerteher

Bauerteher

Költöztetés akció - 50%-al olcsóbban! Bauerteher lakossági költöztetés Budapest-en és országosan. Iroda-költöztetés - bútorszállítás, páncélszekrényszállítás &ongoraszállítás. Zongoraszállítás - páncélszekrényszállítás &ianínószállítás. Társaságunk 1988 óta a belföldi közúti fuvarozás rendkívül széles skálájával foglalkozik. Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránkbízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk! Minden, ami fuvarozás és szállítás: irodaköltöztetés, bútorszállítás, zongoraszállítás, rakodás és lomtalanítás. zékhely: 1183 Budapest, Gyömrői u. 115. Postázási cím: 1183 Budapest, Gyömrői u. 115. Telefon: 06-1/292-1612 Mobil: 0 6-30/944-3717 E-mail: info@bauerteher. h u

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Belföldi fuvarozás

Belföldi fuvarozás

Sok szeretettel köszöntjük a honlapunkon! Engedje meg , hogy pár mondatban bemutassam vállalkozásomat. Százhalombattai telephellyel rendelkezô megbízható családi vállal- kozás, amelynek fô profilja a belföldi fuvarozás, szállítás, ezen belül kifejezetten az olyan fuvarfeladatok és kiszállítások ahol önrakodós teherautóra van szükség. Teherautónk egy Mercedes Benz 814-es típusú, 6m hosszú 2,5m széles platós önrakodós szerelvény , KCR 3000-es daruval. Fuva- rosunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Amit Önöknek nyújtunk profi színvonalú szolgáltatás, megbizha- tóság, pontosság, rugalmasság, és a ránk bízott értékek megóvása, melyet személyre szabott árszabással próbálunk megnyerôvé tenni megrendelôink és leendô ügyfeleink részére. Tartós kapcsolatok kiépítésén dolgozunk ezért számunkra a partner elégedettsége a legfontosabb.

beszerzes.hu

beszerzes.hu

A beszerzés.hu küldetése a hazai beszerzők online közösségének felépítése, a beszerzési kultúra fejlesztése egy professzionális, magas szakmai nívójú információs portál segítségével. Az oldalon egyedülálló beszerzési tudástár található tanulmányokkal, áradatbázisokkal, beszerzési hírekkel, beszerzési naptárral. A portál kitűnő lehetőséget nyújt közép- és nagyvállalatok elérésében egy olyan felületen, ahol valóban a beszerzési oldal képviselői, tehát a beszállítói döntések meghozói jelennek meg látogatóként, napi szinten. A Beszerzes.hu szervezi meg rendszeresen a Beszerzői Bár-t mely az ország egyik legnagyobb létszámú beszerzési eseménye.

BIK

BIK

Aláírásra került a Budai Intermodális Központ létesítéséről szóló megállapodás, melyet az elővárosi közlekedési koncepció részeként, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium, Törökbálint Város Önkormányzata, a Budapesti Közlekedés-szervező Kht., valamint a közösségi közlekedésben szerepet vállaló szolgáltató felek, a BKV Zrt., a MÁV Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt., illetve a TóPARK Városközpont Szolgáltató és Üzemeltető Zrt. láttak el kézjegyükkel. A Törökbálint közigazgatása alá tartozó több hektár nagyságú terület kulcsfontosságú elhelyezkedésével kiváló lehetőséget rejt magában egy nemzetközi színvonalú közlekedési csomópont létesítésére, mely az agglomerációban élők közlekedési anomáliáira jelent megoldást. A kivitelező, illetve az üzemeltető kiléte a későbbiek folyamán, tendereztetés útján dől el.

Tuti menü